Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Atletická mládež Tábor

Přiveďte své ratolesti do oddílu Atletika Tábor, kde mohou trénovat pod vedením kvalitních trenérů a po boku velkých sportovců. Atletika je dobrým základem pro kvalitní fyzický i psychický rozvoj. Profesionálním přístupem pomáháme dobrému fyzickemu růstu a zdatnosti, které pomohou v jakémkoliv budoucím sportu. Atletika svou rozmanitostí umožňuje vybrat vhodný směr (disciplínu) právě pro Vašeho malého sportovce, který by po čase mohl dosáhnout těch nejvyšších příček. Trénujeme děti a mládež od 5 let, později jsou sportovci řazeni dle věku do odpovídajících kategorií. Klademe velký důraz na to, abychom svou pozornost plně věnovali jednotlivcům s přihlédnutím k jejich možnostem a talentu. Příjemné prostředí stadionu a kvalitní zázemí přinaší prostor pro všestranost a dobrou náplň samotného treninku. U nejmenších atletů se snažíme zdokonalit koordinační vlastnosti, aby se tím podpořili smyslové podněty jedince a tím do jeho podvědomí zakořenili ty spravné technické dovednosti pro sport, které mu zůstanou až do dospělosti.
Veškeré informace Vám rád sdělím skrze e-mail.
S pozdravem Tomáš Slavata
Trener a sportovec - www.tomasslavata.cz

Treneři :

  • Šárka Chládková přípravka email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Irena Hrubá minipřipravka
  • Marketa Vébrová mladší žactvo 
  • Tomáš Slavata přípravka – mladší žactvo email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děti a mládéž jsou naše budoucnost ať už ve sportu a nebo v jiných odvětvích. Dostat jim do mysli a těla, že sport je hnací motor pro velké sny a zvládání těžkých chvil v životě, může být velkým plusem pro jejich lepší budoucnost. Fyzická zdatnost dává prostor a houževnatost se prosadit v životě a to ve všech směrech, pro získávání zdravého sebevědomí a ducha fair play.
Tomáš Slavata