Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

2. kolo KPD staršího žactva a přípravek v Táboře 21. 5. 2016

Táborský stadion přivítal přípravku a starší žactvo

Za krásného počasí se v sobotu 21. 5. konalo na stadionu Míru další kolo Krajských přeborů družstev. Tentokrát k nám zavítaly děti z přípravky a staršího žactva.

Na domácí půdě se vždy dobře závodí a to potvrdila přípravka, neboť jednoznačně zvítězila s 242 body před druhou Čéčovou České Budějovice o skoro 70 bodů.

Nejlépe z děvčat si vedla Plešáková Michaela (31 bodů), druhá Anna Borová (25 bodů) a třetí Manuela Lundres Gloria (23 bodů). Z chlapců pak Lemberka Ondřej (33 bodů), Kratochvíl Filip (18 bodů) a Basík Vojtěch (16 bodů).

Bohužel, jako přípravce se už nevedlo staršímu žactvu, a to hlavně proto, že se potýká s malým počtem závodníků. Tento ročník je v Táboře méně početný a musí si vystačit s menším počtem závodníků. I přesto si starší děvčata o jednu příčku oproti prvnímu kolu polepšila a skončila na druhém místě. Jejich bojovnost byla vidět a kromě tyče bodovala v každé disciplíně. Nejlépe Basíková Pavla (OR na 100m př.- 15,77 a dálka – 488cm) získala 26 bodů, Adéla Škrdletová 24 bodů a Tereza Kršová 19 bodů.

Jejich kolegové starší žáci skončili na třetím místě se 117 body. Přispěli k nim nejvíce Cabadaj (30 bodů), Mazaný (29 bodů) a Nečina (18 bodů).Tyto závodníky čeká 29. 5. krajský přebor jednotlivců, kde se poperou o individuální medaile.

Přejeme hodně úspěchů!

Kompletní výsledky lze nalézt  >>>zde<<<