Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

7 - 8. 6. víkendové KPD přípravka, žactvo, dorost

KPD ŽACTVO a PŘÍPRAVKA 1. KOLO

Starší žákyně zahájily sezónu. V neděli se po dorostenkách postavily na start své nové sezóny jejich mladší tréninkové kolegyně. Družstvo bylo postavené částečně z děvčat, která na některých disciplínách ještě nestartovala. Jejich premiéra ale dopadla dobře a skvěle tak doplnily zkušenější kamarádky. Nejlépe se vedlo Tereze Kršové, ta získala pro své družstvo 23,5 bodů, druhá byla Adéla Škrdletová s 21 body a třetí skončila Lenka Moravcová s 19,5 body. Družstvo dosáhlo 135,5 bodů a získalo 3. místo. Bohužel, absence některých nemocných děvčat neumožnila dosáhnout lepšího výsledku. Další kolo se koná 21. 5. na domácí půdě a věříme, že děvčata zabojují a poperou se o postup na mistrovství Čech.

Výsledky žactvo: žáci 4. místo a žákyně 3. místo

Své závody měla v neděli i přípravka, která se opět vyznamenala. Stejně jako vždy předvedli všichni statečné výkony. Mezi nejlepší patřili Lurdes Gloria Manuel, Melanie Turková, Anna Borová, Michaela Plešáková, Lukáš Rác, Ondřej Lemberka a Vojtěch Basík, kteří získali ve svých disciplínách 1. místa a svému týmu připsali nevíce bodů. Gratulujeme.

Výsledky přípravka: přípravka holky 1. místo a přípravka kluci 1. místo

celkové výsledky můžete najít >>> zde<<<

 

KPD DOROST  1. KOLO

Letošní sezonu náš tým dorostenek, v souteži družstev, odstartoval 7. 5. 2016 v Klatovech. Počasí přálo a až na nepříjemný vítr, průběh závodů dorostenky zvládly na jedničku. Děvčata si zlepšila své letošní výkony a padly i osobní rekordy. Tým oslabila absence některých domácích dorostenek a v disciplínách byla zbytečná ztráta bodů znát. Ale i přesto dokázaly v počtu osmi závodnic zvítězit v jihočeském kraji za pěkných 82 bodů (28 bodů před 2. Včelnicí) a v součtu všech tří krajů (Plzeňský a Karlovarský) obsadila děvčata 5. místo. První místo s velkým náskokem brala Škoda Plzeň se 149 body a na druhý AK Sokolov nám chybělo pouhých 15 bodů. Individuálně byla nejlépe bodující hostující Tvrzová Tereza 15b., druhá domácí Reindlová Eliška 12b. a třetí Záhorová Adéla 11b. Věřím, že pokud tým na dalším kole doplní chybějící závodnice, konečný výsledek bude vypadat ještě daleko lépe. Tímto děkuji všem zúčastněným závodnicím a Šárce Chládkové za pomoc a vytvoření jádra družstva z její tréninkové skupiny.

V dorostencích se chlapci umístili na 2. místě. Vynikající výkon převdedl Štěpán Svoboda ve skoku do výšky výkonem 197 cm. první místa získali ve svých disciplínách ještě Pavel Poduška  na 400m za 53,87, na 200m Vladimír Votava za 23,73 a Michal Novák ve vrhu koulí s výkonem 14,82.

Výsledky dorostu: dorostenky 5. místo a dorostenci 2. místo

celkové výsledky můžete najít >>> zde<<<

 

Dík patří i všem trenérům a doprovodům na těchto závodech :-)