Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Zahájen prodej vstupenek na HME v Praze

Vážení sportovní přátelé,

jménem Českého atletického svazu a jeho dceřiné společnosti Halové mistrovství Evropy 2015 s.r.o. bychom Vás rádi informovali o zahájení prodeje vstupenek na Halové mistrovství Evropy v atletice, díky kterému se po 37 letech vrací do České republiky vrcholná atletická akce evropského formátu. Šampionát se uskuteční v termínu  5. – 8. 3. 2015 v O2 Aréně v Praze.

Prodej vstupenek bude zahájen již dnes tj. 6. srpna s tím, že počet nejlepších míst je početně výrazně omezen (vstupenky I. kategorie), a proto neváhejte, informujte členy Vašeho atletického oddílu a rezervujte si vstupenky co nejdříve.

Cenové relace jsou následující: 

Pátek 6. 3.:         I. kategorie – dopoledne Kč 200,-, odpoledne Kč 300,-

                               II. kategorie – dopoledne Kč 150,-, odpoledne Kč 150,-

Sobota 7. 3.:      I. kategorie – dopoledne Kč 250,-, odpoledne Kč 550,-

                               II. kategorie – dopoledne Kč 150,-, odpoledne Kč 350,-

Neděle 8. 3.:      I. kategorie – Kč 750,-

                               II. kategorie – Kč 400,-

 

Vstupenky na čtvrteční část programu a slavnostní zahájení zatím nejsou pro veřejnost k dispozici, sledujte www.ticketportal.cz nebo www.praha2015.org, kde bude případná informace o prodeji uveřejněna.

Lístky si můžete pohodlně zakoupit v rozsáhlé prodejní síti společnosti Ticketportal, online na www.ticketportal.cz (rezervace pro větší skupiny Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), případné dotazy adresujte na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Těšíme se na setkání s Vámi na Halovém mistrovství Evropy 2015 v Praze.

V úctě

Dr. Libor Varhaník

President

Organizační výbor Halového mistrovství Evropy 2015