Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Táborští běžci se neztratili

V sobotu 15. března se uskutečnil mistrovský závod Jihočeského a Plzeňského kraje v přespolním běhu ve Střelských Hošticích. Ačkoliv předešlé dny byly plné sluníčka, víkend už se nesl ve znamení silného větru a deště. Závodníků byl i přes nepřízeň počasí hojný počet.

Táborské barvy hájilo celkem 7 běžců, kteří si ve velmi kvalitně obsazeném závodě vybojovali 3 medailová umístění v celkovém pořadí a 5 medailových umístění v rámci krajského přeboru Jihočeského kraje.  Klára Burgstallerová  vybojovala mezi mladšími žákyněmi 1. místo, Norman Ammer skončil ve stejné kategorii na 2. místě (1. místo v KP Jihočeského kraje) a Zuzka Novotná doběhla mezi juniorkami na 2. místě (v KP 2. místo).  Další umístění: starší žactvo - Denisa Šedivá 4. místo (v KP 2. místo), Adam Klimeš 5. místo (v KP 2. místo), Jakub Hes 9. místo (4. místo) a Míra Mužík 13. místo (v KP 5. místo).

Již za necelé dva týdny se uskuteční v Bělé nad Radbuzou mistrovství České republiky v přespolním běhu, kam se chystají i táborští závodníci.

Všem závodníkům patří veliká gratulace a také uznání za bojovnost nejen se soupeři, ale i s deštěm a nepříjemným větrem, který foukal většinou proti J