Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Podpořte akci "Movember"

V měsíci listopadu se rozjela po druhé v České republice kampaň na podporu boje proti rakovině prostaty pod záštitou MOVEMBER FOUNDATION.

Naše společnost se po dohodě s ambasadorem této akce pro ČR rozhodla tuto akci podpořit i svým vstupem.

Vytvořili jsme omezenou kolekci trik s potiskem kampaně, která činní toto triko jedinečným. Koupí tohoto trika přispějete finančně do fondu.

¼ z ceny každého trika jde do fondu na podporu boje proti této zákeřné nemoci, vybraná částka bude předána na slavnostním večeru v prosinci.

Naší společné kampaně se koupí trika, zúčastňují sportovní týmy HC Oceláři Třinec, HC Energie Karlovy Vary, BK Levharti Chomutov, ČEZ Basketbal Nymburk, ČZU Praha a další sportovní kluby.

A zároveň se jednotlivě rozhodli do podpory vstoupit i takové osobnosti sportovního života jako jsou Radek Bonk, Václav Varaďa, Pavel Padrnos, Ladislav Sokolovský, Pavel Staněk a další. Dále členové sportovní redakce České Televize, kameramani a členové štábu.

Jedná se opravdu o limitovaný počet triček, takže pokud máte opravdu zájem se svou účastí a nákupem připojit, neváhejte tak aby jste to své v požadované velikosti mohli obdržet.

Věříme, že možnost přímé podpory je tou správnou cestou jak pomoci v boji proti rakovině prostaty.

Pokud budete mít zájem si triko pořídit není nic jednoduššího nežli na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. zaslat objednávku na počet, velikost a adresu dodání.

My pak již zařídíme vše potřebné.

Triko bílé bez límečku je za 399,-Kč

bílé tričko

Triko modré s límečkem je za 499,-Kč

modré tričko

Triko záda

tričko záda

Děkujeme za Váš zájem

S pozdravem

EuroCup Agency Sport s.r.o.

www.eurocupagency.cz