Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Vyhlášena liga žen

Za letošní ligou žen byla udělána tečka formou slavnostního poligového setkání v restauraci Na Schůdkách. Poohlédnutí za letošním ročníkem bylo vesměs radostné. Družstvu žen se jako celku dařilo hned od prvního kola, které vyhrálo. Celkové třetí místo a celkem 28 bodujících závodnic je důkazem velké síly letošního družstva.

Při pátečním setkání byla vyhlášena jako nejlépe bodující závodnice Kateřina Jelínková, která zvítězila se ziskem 73 bodů. Na druhém místě pak byla hostující Lucie Maršánová z Nového Města na Moravě. Ta si připsala celkem 56 bodů. Třetí místo pak obsadila se ziskem 48,75 bodu Pavla Vodičková. Za zmínku stojí čtvrté místo dlouholeté ligové opory Zdeňky Müllerové, které se podařilo ve třech ze čtyř ligových kol nasbírat 45 bodů. Slavnostního setkání se účastnil i místopředseda města Tábora pan Mgr. Emil Nývlt.

IMG 9609

místostarosta města Tábora pan Emil Nývlt předává cenu pro nejlepší ligovou závodnici Kateřinu Jelínkovou

 

Součástí vyhlášení bylo i ocenění družstva dorostenek, které v letošním roce vybojovalo parádní stříbrnou medaili na MČ R družstev v Jablonci. 

Všem závodnicím patří za letošní sezónu velké uznání a poděkování, stejně jako jejim trenérům a partnerům táborské atletiky. A my se už nyní těšíme na příští sezónu, kdy bude cílem družstva zopakovat letošní výsledek a v lize se pohybovat na předních místech.

IMG 9650

stříbrné družstvo dorostenek