Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Projekt Tomáše Slavaty vyhlášen Charitativním projektem roku 2012

Bylo to velice těžké předstoupit před porotu a snažit se vyjádřit svou myšlenku, když řekli mé jméno a projekt Albert Triatlon Tour, měl jsem oči plné slz a najednou mi došlo, i přes to, že tento rok pro mě byl těžkým ve všech směrech, přišel další důkaz toho, že jsem bojoval za správnou věc, i když mohla navenek působit jako bláznovství a naivní cíl.

Dne 9. 10. 2012 se v Centru současného umění DOX Praha se uskutečnilo slavnostní udílení cen v rámci soutěže Projektový manažer roku 2012. Tomášovo životní snažení dospělo k nominaci na Charitativní projekt roku 2012 a tento večer předstoupil před porotu a svým projevem dokázal získat nejen cenu Charitativního projektu roku, ale také cenu publika díky hlasování v rámci kategorie Ceny sympatie. 

Jak Tomáš obhájil cenu před publikem a porotou? Celý projev z galavečera v odkaze:

https://tomasslavata.cz/tomas-slavata-ziskal-cenu-charitativni-projekt-roku-2012/

 

Děkuji všem, kteří mi v letošní sezoně pomohli s tím vším. Za podporu velice děkuji Nadačnímu fondu Albert, Českému olympijskému výboru, Českému klubu fair play, Triatlonové asociaci, Atletice Tábor a firmám Universe Agency - Author, CS – Project, Ifer a DKNV půjčovny a také časopisu Zámeček.

Tato cena patří Vám všem. Díky!

Tomáš Slavata 2012