Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Pozvánka na divadelní představení

Milé děti,

dovolte mi Vás jménem triatlonisty Tomáše Slavaty a herce Rosti Nováka pozvat v rámci projektu La Putyka – Inspirace dětem na divadelní představení  Slapstick Sonata.

V letošním roce vstoupil tento unikátní projekt do třetího ročníku. Projekt vznikl s myšlenkou podporovat Vás, děti z dětských domovů, nabízet jiný, inspirativní pohled na spojení divadla a cirkusu.  Na chvíli se ocitnete v pomyslném cirkusovém šapitó, kde se Vám představí akrobaté, tanečníci a klauni. Diváci se mohou těšit na představení Slapstick Sonata, představení, které spojuje Mozartovy sonáty s groteskní komedií éry němého filmu. Z kouzelného divadelního představení plného vzdušné akrobacie, pádů, klaunských skopičin, tance a živé hudby se Vám určitě zatají dech a nejen to, těšte se na to, že Vás toto představení určitě rozesměje. 

 termín: 4. 11. 2012, 13:00 La Fabrika, Komunardů 30, Praha 7

Po představení se bude konat beseda pro děti s herci. Kromě velkého kulturního zážitku na vás díky Nadačnímu fondu Albert a jeho vzdělávacímu projektu Zdravá Pětka čeká zdravá a chutná svačina.

Kontaktní osoba v rámci rezervace míst:

Martina Suchá – La Putyka

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ukázka představení Slapstick Sonáta, na které se mohou děti těšit:

https://www.youtube.com/watch?v=lmPztORn-Ck