Stalo se

Co se stalo, co se děje a co se chystá...

Halový přebor přípravek

V sobotu 25. února se v Nové Včelnici konal krajský přebor přípravek. Zatímco žáci, dorostenci a junioři mají své závody za sebou, dvacet těch nejmladších z našeho oddílu odjelo bojovat o krajské medaile poprvé.

Nešlo však pouze o placky, více než polovina dětí absolvovala své první závody vůbec. Nasbírali jsme zkušenosti v závodech 50 m, 50 m molitanových překážek, skoku do dálky, výšky a hodu medicinbalem.

Nejlépe se vedlo Elišce Sukové, která získala dvě medaile. Stříbro za skok do dálky (370 cm) a bronzovou na 50 m překážek (9,43 s). Zlatou medaili si odvezl Rostislav Svorad v hodu medicinbalem (9,10 m). Další bronzovou přivezla Klára Burgstallerová z běhu na 600m.

Medaile udělovali pořadatelé až do šestého místa a tak s ní odcházel i Jakub Ťoupalík (600 m – 5. Místo, Klára Burgstallerová (50 m překážek – 6. Místo), Rostislav Svorad (skok do výšky – 6. Místo), Jiří Šeda (600 m – 4. Místo), Vojtěch Kratochvíl (skok do dálky – 6. Místo, 50 m – 5. Místo).

Děkujeme všem medailistům, stejný dík patří i ostatním zúčastněným (Anička Vopravilová, Lenka Zykánová, Ema Křížková, Adam Kovařík, Zuzka Hůnová, Jana Ivanovová, Simona Filipová, Marián Valášek, Adéla Krejčířová, Pavla Basiková).

Děkujeme za reprezentaci táborské atletiky a těšíme se na účast na dalších závodech.

25022012306